El Nou Renault Master Transport Tancat:

Una autèntica oficina mòbil en la cabina

La cabina, amb una visibilitat òptima, comandaments ergonòmics, posició de conducció regulable, compartiments nombrosos i accessibles, respira professionalitat. Espaiosa, lluminosa, confortable, fa que et sentis a gust. La climatització i insonorització s’optimitzen fent que els trajectes resultin agradables i tranquils.

Quan el vehicle es deté, la cabina es transforma en oficina: una safata giratòria et permet col·locar el teu ordinador o les teves carpetes; un escriptori integrat per emplenar la teva documentació i múltiples compartiments en l’habitacle que et permeten tenir a mà totes les teves eines de treball.

Una gamma completa

Renault Master ofereix un amplísim ventall de possibilitats per al transport de mercaderies: versions Furgó, Furgó Doble Cabina amb 7 places, Trepitjo Cabina i Xassís, fins i tot vehicles transformats des de fàbrica “clau en mà” com a Caixes Obertes, Gran Volum o Volquetes…Completant la gamma, Master proposa també una oferta completa de versions amb transmissió posterior, amb rodes simples o bessones, amb una capacitat de transport fins a 17 m3 en versions Furgó, amb possibilitat de carregar europalés a l’ample entre passos de roda (un equilibri perfecte entre confort i capacitat de càrrega), i fins a 22 m3 amb la versió Gran Volum.

Igualment, Master ofereix una gamma per al transport de persones, fins a 9 persones amb Master Combi i fins a 17 persones amb la versió Bus realitzada directament des de fàbrica.

Twin Turbo, doble eficàcia

Renault Master venç el repte de reduir el consum de carburant i les emissions de CO2millorant el rendiment. Les noves motoritzacions Energy dCi 107 kW (145 CV) i Energy dCi 125 kW (170 CV) ofereixen una potència superior i permeten estalviar més carburant. Gràcies a la tecnologia Twin Turbo, associada al Stop&Start i el ESM (Energy Smart Management- recuperació de l’energia durant la desacceleració), Master Combi consumeix 7,0 l / 100 km.

Diseño y desarrollo por GIDA S.L | Copyright © 2018 Todos los derechos reservados