El Nou Dacia Dokker:

Gairebé indispensable en el seu moment a dia

En família o per al seu treball, entre setmana o el cap de setmana, és la resposta perfecta a les seves necessitats. Amb un sentit pràctic exemplar i una polivalència impressionant, li garanteix unes places confortables per als seus passatgers i un volum inèdit per a tots els seus objectes.

El seu nou interior modern, dotat d’una tecnologia senzilla i útil, està pensat per millorar el confort del conductor i de tota la seva família.

Un espai interior que pensa en gran

Per facilitar l’accés a bord de tots els passatgers, així com la càrrega d’objectes, Dokker disposa de portes laterals lliscants que faciliten l’accés a les places posteriors. Amb el seu banqueta posterior 1/3-2/3 abatible i molt funcional, es pot passar d’una configuració de 5 places a una altra de 4, 3 o 2 places. Aquesta modularitat li permet fer front a totes les situacions.

Dokker està preparat per acollir a la teva família. L’espai de càrrega del seu maleter és molt generós i el seu accés es fa senzill gràcies al baix de la seva porta i les dues portes posteriors asimètriques.

Una tecnologia amb sentit pràctic

Una tecnologia pràctica, eficaç i 100% útil, això és el que Dokker ha imaginat per facilitar-li la conducció i la vida a bord.

Dokker disposa del nou sistema multimèdia MEDIA NAV* integrat en la consola central, amb una gran pantalla tàctil de 7 polzades (18 cm). D’ús intuïtiu, inclou la ràdio i la tecnologia Bluetooth® per escoltar la seva música en manera àudio streaming o cridar en manera mans lliures. També disposa de la navegació GPS, en 2D i Birdview en 3D. Les prens USB i Jack en la consola central així com els comandaments al volant, completen el dispositiu*.

*en opció segons les versions

Diseño y desarrollo por GIDA S.L | Copyright © Todos los derechos reservados