El Nou Dacia Duster:

No t’equivoques

El seu nou disseny reafirma el seu caràcter aventurer, modern i dinàmic. Però la veritable revolució es troba en el seu interior: el seu espai ha estat pensat per ser elegant, però també més funcional i modulable. Generós, Duster proposa nombrosos equipaments 100% útils. Les seves noves motoritzacions potents i silencioses s’uneixen a estalvi i a ecologia. Robust i fiable, Duster és un autèntic 4×4 amb aptituds en tots els terrenys.

El millor: el seu preu. No fa falta dir més.

Còmode en qualsevol situació

Dotat d’una altura al sòl de 21 cm i angles de franqueig importants (29,3° per a l’angle d’entrada, 23° per a l’angle ventral i 34,9° per a l’angle de sortida), pot fer front a qualsevol condició en carretera i camins.

Amb el seu comandament 4×4 intuïtiu, s’adapta a qualsevol situació amb total seguretat. En carreteres amb bona adherència, la manera 4×2 és molt útil. El parell motor està, en aquesta manera, distribuït entre les dues rodes davanteres, optimitzant el consum de carburant.

Màxim Confort

Conductor i passatgers poden realitzar els seus desplaçaments en Duster amb total tranquil·litat gràcies als seus equipaments ,tan discrets com a eficaços per millorar la vida a bord.

La tecnologia Stop & Start, de sèrie en totes les motoritzacions disponibles, apaga automàticament el motor quan Duster està parat. Menys emissions, menys soroll i sobretot menor consum de carburant i per tant més econòmic. Però Duster es queda alerta i tan aviat com és necessari, arrenca de nou amb suavitat per continuar el seu camí amb tranquil·litat.

Diseño y desarrollo por GIDA S.L | Copyright © Todos los derechos reservados