El Nou Renault Captur:

Un disseny captivador

Entra en l’univers urbà i modern del Nou Renault Captur. Amb els seus nous fars, el seu frontal de marcada personalitat i les seves llandes redissenyades, representa més que mai l’estil cosmopolita. Solament imagina’t un Crossover semblant a tu. Per això volem que descobreixis les nostres pintures bitono i els nostres packs de color. Per últim, pots distingir-te de la resta. Amb la seva nova signatura lluminosa Full LED en forma de “C” en la part davantera i posterior, el Nou Renault Captur atreu totes les mirades.

Deixa’t portar

Pots circular a cel obert i amb més lluminositat gràcies al sostre fix panoràmic del Nou Renault Captur. Els seus seients, pensats i dissenyats per al teu confort, t’ofereixen un manteniment òptim. La seva tapisseria desenfundable adapta els seus colors i materials a la perfecta harmonia de l’interior.

A més pots protegir els teus retrovisores dels perills de la ciutat. Quan bloqueges les portes del teu Nou Renault Captur, els retrovisores elèctrics s’abaten automàticament.

Segueix Connectat

VViu la teva música amb intensitat. Dotat de 7 altaveus Bose® d’alta definició, el Nou Renault Captur et convida a viure una aventura sonora inèdita. Compta amb Sistemes multimèdia Media Nav Evolution i R-LINK Evolution perquè puguis accedir fàcilment al teu contingut multimèdia a través d’una àmplia pantalla tàctil integrada en el quadre de comandament. Amb R-LINK Evolution, gaudeix també de Android Acte™* i accedeix a les aplicacions de la teva smartphone Android adaptades a la manera de conducció. O prefereixes controlar el teu univers multimèdia des del teu smartphone? La Ràdio Connect R&Go et permet accedir fàcilment al teu contingut multimèdia a través de la nostra aplicació R&Go.

Diseño y desarrollo por GIDA S.L | Copyright © Todos los derechos reservados