El Nou Renault Grand Scénic:

Deixa’t seduir pel seu disseny exterior

Perquè les grans famílies també tenen dret al disseny, Renault Grand Scénic es reinventa. Deixa’t seduir pel seu estil aerodinàmic i elegant. Amb les seves rodes de 51 cm (20″) de sèrie -inèdites en el seu segment-, carrosseria bitono i color de llançament específic Marró Visón, Renault Grand Scénic reivindica la seva modernitat. Compta amb pràctiques i elegants, les barres de sostre d’alumini anoditzat de Renault Grand Scénic subratllen el seu disseny refinat.

Gaudeix del seu refinament

Quadro d’instruments depurat, ergonomia reforçada, sensació de volum i materials de qualitat… A bord de Renault Grand Scénic et sentiràs privilegiat. Gaudeix d’un habitacle lluminós. El sostre panoràmic de Renault Grand Scénic t’ofereix una àmplia vista dels paisatges que t’envolten. Renault Grand Scénic passa indistintament de 5 a 7 places en un obrir i tancar d’ulls. És molt pràctic si tens passatgers sorpresa o transportes objectes voluminosos!

Facilita els teus trajectes

Transforma Renault Grand Scénic en un obrir i tancar d’ulls. Gràcies a la seva modularitat instantània One-*Touch, podràs plegar els seients posteriors de manera molt senzilla gràcies a un simple botó. Posseeix igualment un maleter amb un gran volum d’emmagatzematge.

Diseño y desarrollo por GIDA S.L | Copyright © Todos los derechos reservados