El Nou Renault Kangoo Combi:

Disseny

Kangoo canvia d’imatge i incorpora ara la nova identitat de marca de Renault. El paragolpes davanter i els fars evolucionen per oferir una línia sòbria i harmoniosa.

L’habitacle no es queda a la saga, amb una nova consola central i un nou volant (en versions amb noves motoritzacions).

Ecològic i tecnològic

Gràcies a la seva nova gamma de motors fruit de la competència dels mecànics de Renault, Nou Kangoo ofereix un consum rècord des de 4,6 l/100 km per 112 g/km de CO2*.

*Consums i emissions homologades segons la normativa aplicable

Nou Kangoo conjumina potència i sobrietat gràcies a les seves noves motoritzacions i a les seves funcions de conducta ecològica que ajuden al conductor a reduir el seu consum de carburant.

Tecnologia i oci

Per als professionals més exigents, Nou Kangoo va més lluny introduint noves funcions tecnològiques com la navegació connectada i integrada R-LINK, noves ràdios, una nova generació de ESC combinada amb l’Esteneu grip i l’assistència a l’arrencada en pendent.

Millora-ho encara més amb l’opció sistema multimèdia Mitjana Nav Evolution, amb connexions Bluetooth i USB, navegació integrada amb pantalla tàctil, informació sobre el tràfic TMC, i l’aplicació AHA per romandre connectat de manera senzilla.

Diseño y desarrollo por GIDA S.L | Copyright © Todos los derechos reservados