El Nou Renault Megane Sport Tourer:

Desmarca’t

Proporcions equilibrades, línies precises i dinàmiques, signatura lluminosa amb efecte 3D davantera i posterior, barres de sostre integrades en alumini… Renault Mégane Sport Tourer marca estil!

És la berlina break més baixa i allargada de la seva categoria, posseeix un gran caràcter i fa una parenceria de dinamisme.

Deixa’t seduir

Sent el confort del seu interior i gaudeix. Els nostres dissenyadors i experts en ergonomia han posat en comú els seus coneixements per garantir-te un confort i benestar sense igual a bord de Renault Mégane Sport Tourer.

Tens tot el conjunt de prestacions tecnològiques de Renault Mégane Sport Tourer està a l’abast de la teva mà. Sent el control.

Aficiona’t a viatjar

Instal·la’t a bord de Renault Mégane Sport Tourer i gaudeix d’una experiència de confort sense igual. I no ens hem oblidat dels passatgers que van darrere. Ells podran gaudir d’un ampli espai per als genolls i d’un seient més inclinat que multiplicarà la sensació de confort.

A més, pots optar per una versió amb una gran superfície acristallada. El sostre solar panoràmic de Renault Mégane Sport Tourer il·lumina els teus trajectes. Gràcies a les seves tres posicions, podràs fer que entre la quantitat de llum que desitgis.

Diseño y desarrollo por GIDA S.L | Copyright © Todos los derechos reservados