El Nou Renault Megane:

Sent la diferència

Renault Mégane irradia dinamisme i sensualitat. L’equilibri de les seves proporcions i la seva línia esportiva i amb classe conviden a pujar a bord sense pensar-ho dues vegades. La carrosseria baixa i la línia de cintura alta li confereixen a Renault Mégane un equilibri perfecte. Destaquen les seves corbes generoses, les seves espatlles musculosos i les línies ben marcades de la part inferior lateral que s’orienten cap a davant. Mégane, gran dinamisme a través del seu disseny, tota una promesa de plaure de conducció.

El benestar al teu abast

Puja a bord de Renault Mégane i deixa’t portar pel benestar. En acostar-te, Renault Mégane et dóna la benvinguda. Les llums de posició LED i els fars posteriors LED s’encenen, els retrovisores s’abaten, la il·luminació interior i la pantalla multimèdia et donen la benvinguda. Benvinguts a bord!

La part posterior de Renault Mégane ofereix una zona àmplia per a les cames dels passatgers i una amplària excepcional a l’altura de les espatlles. Hem pensat en el teu benestar mantenint un volum de maleter al millor nivell, amb 434 litres.

Qualitat que cuida fins al més mínim detall

Els nostres equips han treballat perquè cada equipament, cada detall sigui el reflex de l’elegància que volem aportar a Renault Mégane. Destaca per la qualitat tant interior com a exterior.

A l’interior de Renault Mégane els nostres dissenyadors han prestat especial atenció als detalls. Admira l’elegància i la discreció dels adorns cromats de la consola, els contorns dels comptadors, incrustacions en el volant, la pantalla multimèdia i les sortides d’aire. L’elegància està present allí on es miri.

Diseño y desarrollo por GIDA S.L | Copyright © Todos los derechos reservados