El Nou Renault Kadjar 2019

Confort

Viu l’aventura sota el signe de la comoditat: Aquest tot terreny de 5 places et seduirà amb la seva facilitat de conducció i la seva posició de conducció alta i còmoda.

Seients i reposabraços central regulables: Ajusta fàcilment la longitud del seient per a conduir de forma segura i còmoda. El reposabraços davanter central és lliscant i t’ofereix un volum d’emmagatzematge addicional.

Volant multifunció: Reconeixement de veu, regulador/limitador de velocitat, telèfon, quadre de comandament… Acaricia un botó del volant i comença a gaudir del conjunt de funcions del teu tot terreny.

Seguretat

Avís d’angles morts: Àmplia el teu camp de visió, gràcies a un senyal lluminós situat en els retrovisors esquerre i dret que t’avisarà quan un vehicle se situï en els angles morts.

Alerta per canvi involuntari de carril: A partir de 70 km/h, una alerta t’adverteix si travesses una línia contínua o discontínua de forma involuntària. Aquesta alerta assegura la conducció i evita que et surtis de la carretera.

Frenada d’emergència assistida: Quan es detecta un risc d’impacte, l’alerta sonora et prevé. Si no reacciones, el sistema de frenada d’emergència assistida s’accionarà per a evitar o atenuar l’impacte.

Vida a bord

Maleter de gran volum: Càrrega fàcilment tot el que necessitis, fins a ocupar un volum de 527 L.

Banqueta abatible: Transporta fàcilment els teus objectes llargs de fins a 2,5 m abatent la banqueta posterior amb un simple gest.

Sostre de cristall fix i panoràmic: Gaudeix plenament dels paisatges i deixa que entre la llum en el teu tot terreny gràcies al seu sostre de cristall fix, amb una superfície de 1,4 m².

Diseño y desarrollo por GIDA S.L | Copyright © Todos los derechos reservados