El Nou Renault Scénic:

Un disseny únic

Tens ganes de trencar amb el de sempre? Renault Scénic es reinventa gràcies a les seves proporcions inèdites i a un disseny modern. Perquè ets únic i el teu Scénic també ho és. Línia de carrosseria fluïda, proporcions renovades, silueta monovolum reforçada amb un ampli parabrisa perllongat… Amb Renault Scénic no passaràs desapercebut. A més és l’únic vehicle de la seva gamma que ofereix la personalització a través de la carrosseria bitono. Renault Scénic encarna el teu caràcter i el teu estil.

Plaer de Conducció

Els nostres dissenyadors han posat tot el seu saber fer perquè cada trajecte a bord del teu Renault Scénic es converteixi en una experiència de serenitat i plaure compartit. Quadre d’instruments depurat, ergonomia reforçada, sensació de volum i materials de qualitat… A bord de Renault Scénic et sentiràs privilegiat. Gaudeix d’un habitacle lluminós. El sostre panoràmic de Renault Scénic et permet gaudir de l’exterior, estant a bord el teu vehicle.

Habitabilitat i modularidad

Renault Scénic, un monovolum per viure-ho, dissenyat per fer els teus trajectes més fàcils. Gaudeix del seu espai a bord i dels innovadors equipaments Easy Life. La consola central lliscant Easy Life, element icònic de Renault Scénic, dóna cabuda a tots els objectes d’ús diari i et permet organitzar l’espai al teu antull. En el costat del passatger davanter, la guantera Easy Life t’ofereix 13L d’espai addicional.

Diseño y desarrollo por GIDA S.L | Copyright © Todos los derechos reservados