El Nou Renault Talismán Sport Tourer:

Pensat per a les empreses

Si tens una empresa o gestiones la flota de vehicles d’una, Renault Talisman també està pensat per a tu. El seu elegant disseny, el seu elevat nivell d’acabats, el seu confort… tot ha estat estudiat per al teu benestar i el dels teus passatgers.

Els nostres enginyers han equipat a Renault Talisman amb nombroses tecnologies embarcades innovadores. Gràcies a MULTI-*SENSE® pots triar la teva manera de conducció i personalitzar l’ambient a bord. Amb R-LINK 2 podràs gaudir del millor multimèdia aplicat al món de l’automòbil.

Sistema Multimèdia R-Link 2

Viu la carretera d’una altra forma amb R-LINK 2. La seva interfície simple i fluïda et permet controlar i personalitzar cada aspecte de la teva vida a bord del Renault Talisman. Tria el color de les teves pantalles de control, la informació indicada i l’estil de visualització per harmonitzar l’ambient segons la teva manera de conducció.

Amb el teu Smartphone compatible, gaudeix també de Android Acte™ i Apple Carplay™ en la gran pantalla de la teva R-Link 2. Transferir les trucades, llegir i dictar missatges o escoltar la teva música no havia estat mai tan fàcil i divertit.

Diseño y desarrollo por GIDA S.L | Copyright © Todos los derechos reservados