El Nou Renault Trafic SpaceClass:

Descobreix una nova forma de viatjar

Espaiós, confortable i modulable amb el seu banqueta convertible en un llit doble totalment plana, TRAFIC SpaceClass amb Pack Evasió pot ser la teva segona casa.

La teva segona casa!

Les sortides improvisades els caps de setmana, els espais oberts i els capvespres són per a tu. Amb la versió Pack Evasió de TRAFIC SpaceClass, la banqueta posterior triple es converteix en un veritable llit pla d’1,95mt. En un obrir i tancar d’ulls, tens un veritable llit de qualitat per a dos adults.

El teu TRAFIC SpaceClass es converteix en un veritable dormitori de luxe amb llum d’ambient de LED, llums de lectura, catifes i múltiples espais d’emmagatzematge…sense deixar a un costat les seves cortines opaques*, un gran aïllament tèrmic i acústic.

Segueix Connectat

A través de la seva gran pantalla tàctil de 17,8 cm (7″) i dels comandaments a distància que es troben en el volant, la tableta integrada i connectada R-LINK Evolution et permet accedir fàcilment a les funcions de la teva Trafic SpaceClass. Navegació, música, telèfon mans lliures, accés a Android Acte™… Amb R-LINK Evolution el món digital i el món de l’automòbil es complementen a la perfecció.

Diseño y desarrollo por GIDA S.L | Copyright © Todos los derechos reservados